Bolaget skall bedriva restaurang och cateringverksamhet samt konsultation och utbildning inom måltid, miljö och besöksnäringen samt annan därmed förenlig verksamhet.
2021-06* | 2020-06* | 2019-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 472 | 9 208 | 7 409 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 008 | -485 | -1 295 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 783 | -1 638 | -1 526 |
Årets resultat (tkr) | 783 | -1 638 | -1 526 |
Summa tillgångar (tkr) | 812 | 1 415 | 1 761 |
Antal anställda | 7 | 8 | 8 |
2021-06* | 2020-06* | 2019-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 472 | 9 208 | 7 409 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 008 | -485 | -1 295 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 783 | -1 638 | -1 526 |
Årets resultat (tkr) | 783 | -1 638 | -1 526 |
TILLGÅNGAR | 2021-06* | 2020-06* | 2019-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 14 | 21 | 564 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 798 | 1 394 | 1 197 |
Tillgångar (tkr) | 812 | 1 415 | 1 761 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2021-06* | 2020-06* | 2019-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -1 973 | -2 756 | -1 119 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 135 | 494 | 793 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 650 | 3 678 | 2 086 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 812 | 1 415 | 1 761 |
2021-06* | 2020-06* | 2019-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2021-06* | 2020-06* | 2019-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 7 | 8 | 8 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 353 | 1 151 | 926 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 10.6% | -5.3% | -17.5% |
Soliditet | -243.0% | -194.8% | -63.5% |
Kassalikviditet | 21.5% | 31.3% | 49.9% |
Lexén Matkultur AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Soning AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-06.
Bolaget skall bedriva restaurang och cateringverksamhet samt konsultation och utbildning inom måltid, miljö och besöksnäringen samt annan därmed förenlig verksamhet.